Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Biopeis/bordpeis, utelys, oljelamper Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium
Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium (513-100306)
Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium (513-100306)
Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium (513-100306)
Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium (513-100306)
Varenummer:
513-100306
EAN:
7090037733067

Tenderflame Glasslampe Tower 10cm Aluminium

Gir en dansende flamme og skaper en hyggelig stemning enten den står på middagsbordet til hverdag eller fest. Passer både inne og ute.
  • Brenntid er ca 7 timer på en tank
  • Tanken rommer 0.3 liter
  • Veke i rustfritt stål samt slukkelokk
  • Bruker Tenderfuel det trygge og rene drivstoffet (se tilbehør)
  • Ca 200 watt brenner
  • Soter ikke, lukter ikke og er helt trygg
  • Str Ø10 x H15 cm
inkl. mva
399,-
20+ tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

TenderFlame/SteelWick – hvordan det virker

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det. Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde. Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen.

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen.

Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

SteelWick Fuel kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller SteelWick Fuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Skulle brenneren velte vil det ikke renne ut brennende væske siden denne bare brenner på den forvarmede veken.

Andre kjøpte også