Tenderflame Halvor Bakke Plettenberg-180 Gulvpeis Rust_Ø50xH25 | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Bålpanner, utepeiser og tilbehør Tenderflame Halvor Bakke Plettenberg-180 Gulvpeis Rust_Ø50xH25
Tenderflame Halvor Bakke Plettenberg-180 Gulvpeis Rust_Ø50xH25 (513-600248)
-37%
Varenummer:
513-600248
EAN:
7073061003054

Tenderflame Halvor Bakke Plettenberg-180 Gulvpeis Rust_Ø50xH25

    En flott utepeis/bålpanne som også kan brukes inne. Flammene skaper en hyggelig stemning og varmer på kjølige kvelder. Uten os, sot, røyk og aske.

  • Fremstilt i stål/metall, farge Rust
  • Brennetid er ca 3-4 timer på en tank
  • Tank til TenderFuel* rommer 1000 ml (*se tilbehør)
  • 180 mm flat veke i rustfritt stål
  • Effekt 2200W
  • Str Ø50 x 25 x 15 cm
inkl. mva
 6 999,- 
4 399,-
11 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Tenderflame Halvor Bakke Collection

Sør Afrika og Cape Town har en stor plass i Halvor Bakkes hjerte. Og det har vært en inspirasjon for Tenderflame Halvor Bakke Outdoor Collection. Cape Town er en av de vakreste stedene i verden med klipper som stiger opp fra havet, daler, skoger, strender, vingårder, hvetemarker og fantastisk arkitektur. Perfekte ingredienser for å lage en fantastisk utendørskolleksjon.


TenderFlame/SteelWick – hvordan det virker

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det. Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde. Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen.

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen.

Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

SteelWick Fuel kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller SteelWick Fuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Skulle brenneren velte vil det ikke renne ut brennende væske siden denne bare brenner på den forvarmede veken.