Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Terrassevarmer

Terrassevarmer

Hvilken terrassevarmer bør du velge?

Hos Multitrend får du et solid utvalg av trygge terrassevarmere og best i test vinnerne. 
 
En frittstående terrassevarmer kan enkelt flyttes rundt på:
De lave terrassevarmerne IMUS fra Mensa Heating får plass under bordet og avgir varme både foran og bak slik at personer på begge sider av bordet kjenner den gode varmen. Safe-touch gjør at du ikke vil brenne deg selv om du tar på gitteret.

Eva Solo Heat Up terrassevarmer er en bestselger som gir varme både på overkropp og ben med sin høyde på 110cm. Og et vakkert design som sklir inn i interiøret og utemiljø. 

Den lille Provida terrassevarmeren HA35 stråler 360 grader og er helt suveren å ha med på bobil og campingtur, eller dra fram på balkongen. Terrassevarmeren kan fint plasseres på et lite bord.

Henge i taket?
Terrassevarmeren fra Mill er virkelig et design-element og ser ut som en lampe. Kjempefin å henge over sittegruppe og bord. 

Har du paviljong?
Sjekk ut den allsidige terrassevarmeren Provida Matrix Flexi som kan henges i taket. Den kan også henges på vegg i utestuer og vinkles. En utrolig fleksibel varmer på 2000W beregnet for tøffe forhold, også ved sjøen. 

Lite lys:
Den vegghengte terrassevarmeren Provida Ultron er ikke uten grunn anbefalt av Sinnasnekker'n og avgir ekstremt lite lys! Fås i hvit eller antrasitt, slik at du kan velge den fargen som passer best på huset. Kjøp en eller flere og heng sammen. Med 1750W trenger du ikke tenke på kurs, ampere og sikringer. Bare å koble rett i stikkontakten!

Langbølget, kortbølget eller mellombølget varme? Hva skal du velge?

Til utendørs varme er det kortbølget eller mellombølge som gjelder. Kortbølget varme kan sammenlignes med varmen du får fra sola. Se for deg oppvarmingseffekten en tidlig vårdag når solen titter frem bak skyene. Plutselig føler du varmen mens lufttemperaturen forblir den samme. Kortbølget varme avgir mer lys, men påvirkes i mindre grad av vind.

Mellombølget varme lyser mindre, og påvirkes mer fra vind og kan sammenlignes med varme fra bål eller utepeis.

Se gjerne også den store terrassevarmerguiden hos Forbrukerrådet for å lære mer

Terrassevarmer med safe touch
Viser 1-24 av 24 produkter
Velg visning
Viser 1-24 av 24 produkter