Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Terrassevarmer

Terrassevarmer

Hvilken terrassevarmer bør du velge?

En frittstående terrassevarmer kan flyttes rundt på. De lave modellene som IMUS fra Mensa Heating får plass under bordet og avgir varme både foran og bak slik at personer på begge sider av bordet kjenner på den gode varmen. 

Eva Solo Heat Up er en bestselger som gir varme både på overkropp og ben med sin høyde på 110cm. Og et vakkert design som sklir inn i interiøret og utemiljø. 

Den lille Provida terrassevarmeren HA35 stråler 360 grader og er helt suveren å ha med på bobil og campingtur, eller dra fram på balkongen. Kan fint plasseres på et lite bord og gir deg det lille ekstra.

Har du paviljong? Sjekk ut Provida Matrix Flexi som kan henges i taket. Den kan også henges på vegg i utestuer og vinkles. En utrolig fleksibel varmer på 2000W beregnet for tøffe forhold, også ved sjøen. 

Lite lys:
Vegghengte Provida Ultron er ikke uten grunn anbefalt av Sinnasnekker'n og avgir ekstremt lite lys! Fås i hvit eller antrasitt, slik at du kan velge den fargen som passer best på huset. Kjøp en eller flere og heng sammen. Med 1750W trenger du ikke tenke på kurs, ampere og sikringer. 
Viser 1-11 av 11 produkter
Velg visning
Viser 1-11 av 11 produkter