Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Terrassevarmer

Terrassevarmer

Forleng sommeren med en terrassevarmer / varmelampe! Hos oss får terrassevarmere fra trygge kjente merker. Invester i en god terrassevarmer, så kan du nyte uteplassen eller hagestua fra tidlig vår til langt utpå høsten.


En frittstående terrassevarmer kan enkelt flyttes rundt på:
De lave terrassevarmerne IMUS fra Mensa Heating får plass under bordet og avgir varme både foran og bak slik at personer på begge sider av bordet kjenner den gode varmen. Safe-touch gjør at du ikke vil brenne deg selv om du tar på gitteret.

Eva Solo Heat Up terrassevarmer er en bestselger som gir varme både på overkropp og ben med sin høyde på 110cm. Og et vakkert design som sklir inn i interiøret og utemiljø. 

Henge i taket:
Terrassevarmeren fra Mill er virkelig et design-element og ser ut som en lampe. Kjempefin å henge over sittegruppe og bord. Sjekk også ut bestselgeren Tundra takhengt terrassevarmer.

Sjekk ut den allsidige terrassevarmeren Provida Matrix Flexi som kan henges i taket. Den kan også henges på vegg i utestuer og vinkles. En utrolig fleksibel varmer på 2000W beregnet for tøffe forhold, også ved sjøen. 

Lite lys:
Den vegghengte terrassevarmeren Provida Ultron er ikke uten grunn anbefalt av Sinnasnekker'n og avgir ekstremt lite lys! Fås i hvit eller antrasitt, slik at du kan velge den fargen som passer best på huset. Kjøp en eller flere og heng sammen. Med 1750W trenger du ikke tenke på kurs, ampere og sikringer. Bare å koble rett i stikkontakten!

Terrassevarmer med safe touch

Viser 1-21 av 21 produkter
Velg visning
Viser 1-21 av 21 produkter