The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml
The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml (594-TSS0033)
The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml (594-TSS0033)
The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml (594-TSS0033)
The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml (594-TSS0033)
Varenummer:
594-TSS0033
EAN:
840274007172

The English Soap Company Flytende Såpe Lilje 500ml

Herlig velduftende såpe til kropp og hender. Beriket med vit E og Aloe Vera som vasker helt mildt uten å tørke ut huden. En herlig duft av sommerblomster.
  • Ingredienser av høy kvalitet
  • Volum 500 ml
inkl. mva
199,-
3 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

The English Soap Company Flytende Såpe Lilje


Herlig velduftende såpe til kropp og hender. Beriket med vit E og Aloe Vera som vasker helt mildt uten å tørke ut huden. Selvsagt uten SLS og parabener. Såpen kommer i en 100% resirkulert PCR flaske som også er resirkulerbar etter bruk, og med en vakker etikett også laget av resirkulert miljøvennlig materiale.
 
Duft:
En vakker duft av sommerblomster med toppnoter av søt jasmin på en seng av kaprifol og magnolia, og midtnoter rike på liljekonvall og rose som sammen skaper en lett skjønn duft.
 
Toppnoter: Grønt Gress, Liljekonvall, Kaprifol
Hjertenoter: Rose, Ylang
Basenoter: Jasmin, Magnolia
 
• 500ml
• Uten SLS og parabener
• Med Aloe Vera og Vit E
• Produsert i England
• Veganvennlig
• 100% resirkulerbar PCR flaske og etikett

Fordeler med Aleo Vera
 
Aloe vera er en kaktuslignende plante med blader som produserer en gel rik på vitamin A, C, E og B12. Historiske funn fra Mesopotamia viser at man allerede i 1750 Fvt brukte denne planten som en terapautisk ingrediens. Aloe vera absorberes lett i huden og bidrar til å fukte, berolige og hydrere huden. Den har antiinflammatoriske egenskaper og støtter produksjon av kollagen. Den inneholder også antioksidantegenskaper, som er med på å reparere solskader og bremse hudens aldringsprosess. I tillegg er det forskning som viser at aloe vera kan øke fleksibiliteten og redusere hudens skjørhet.
 
Fordeler med Vitamin E
 
Vitamin E er kjent som en kraftig antioksidant med store anti-aldringsegenskaper; beskytter huden mot for eksempel forurensning, UV-lys og elementer som produserer celleskadelige frie radikaler. Vitamin E bidrar til å rense og fukte huden samtidig som den holdes myk, smidig og frisk.

Bærekraft
 
Såpen kommer i en PETE 1 resirkulerbar plastflaske og er laget av 100% PCR-plast. PCR-plast refererer til alt plastmateriale laget av resirkulerte rester. De er mer miljøvennlige og et langt mer bærekraftig alternativ enn noen annen type plast.
 
Etiketten på denne flasken er designet med tanke på bærekraft, og er merket med 100 % fornybare trebaserte råvarer. Dette "skogfilmmaterialet" tilbyr et fornybart alternativ til fossilbasert film, alt laget av masseproduksjonsrester.
 
Forest Film er en ISCC-sertifisert (International Sustainability &Carbon Certification) plastfilm og produseres ved å bruke bærekraftige ressurser for å erstatte en tilsvarende mengde fossile ressurser i produksjonsprosessen (massebalansetilnærming).

Hvordan fungerer egentlig en såpe?
 
Formålet med å vask med såpe er å fjerne det ytre laget av oljer og fett som har bakterier festet på seg for så å skylle disse bort fra huden. Såpe er et overflateaktivt middel som betyr at når det brukes på hender og kropp, så binder såpemolekylene vann og oljemolekyler sammen. Etter vask med såpen skylles bakteriene av sammen med skummet og oljene.