The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml
The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml (594-TSS0026)
The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml (594-TSS0026)
The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml (594-TSS0026)
The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml (594-TSS0026)
Varenummer:
594-TSS0026
EAN:
840274007103

The English Soap Company Håndkrem Lilje 75ml

En luksuriøs håndkrem med ingredienser av høyeste kvalitet beriket med sheasmør og aloe vera for å gi næring til, beskytte og revitalisere huden. Herlig duft av sommerblomster.
  • Ingredienser av høy kvalitet
  • Volum 75 ml
inkl. mva
159,-
6 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

The English Soap Company Håndkrem Lilje


En luksuriøs håndkrem med ingredienser av høyeste kvalitet beriket med sheasmør og aloe vera for å gi næring til, beskytte og revitalisere huden. Brukes regelmessig for å gi ekstra fuktighet og mykere hud. Med en nydelig friskt duft.
 
Duft:
En vakker duft av sommerblomster med toppnoter av søt jasmin på en seng av kaprifol og magnolia, og midtnoter rike på liljekonvall og rose som sammen skaper en lett skjønn duft.
 
Toppnoter: Grønt Gress, Liljekonvall, Kaprifol
Hjertenoter: Rose, Ylang
Basenoter: Jasmin, Magnolia
 
• 75 ml
• Beriket med Sheasmør og Aloe Vera
• Produsert i England
• Uten parabener, SLS og SLES
• I resirkulerbar aluminiumstube og pappeske
• Inneholder bivoks

Aktive Ingredienser:
 
Sheasmør: Fett hentet fra nøtter av shea treet som finnes i Vest-Afrika. Sheasmør har blitt brukt som en kosmetisk ingrediens i århundrer. Den høye konsentrasjonen av vitaminer og fettsyrer gjør den til et utmerket produkt for å jevne ut, berolige og pleie huden din.
 
Sheasmør er svært fuktighetsgivende på grunn av fettsyreinnholdet. Det inneholder også antiinflammatorisk antioksidant som er med på å bidra til å øke kollagenproduksjonen og celleregenerering, noe som igjen bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, strekkmerker og arrdannelse.

Aloe Vera: Dette er en kaktuslignende plante med blader som produserer en gele som er rik på vitamin A, C, E og B12. Det er registreringer av at denne geleen ble brukt som en terapeutisk ingrediens allerede i 1750 f.Kr.
 
Aloe Vera absorberes lett i huden og bidrar til å fukte, berolige og hydrere huden. Den har også antiinflammatoriske egenskaper og støtter produksjonen av kollagen. Den inneholder også antioksidantegenskaper, som er med på å reparere solskader og bremse hudens aldringsprosess.
 
I tillegg er det forskning som viser at Aloe Vera kan øke fleksibiliteten og redusere skjørheten i huden.

Bærekraft
 
Denne håndkremen kommer i en aluminiumstube og papp-emballasje som begge er fullt resirkulerbare. 
 
Etiketten er designet med tanke på bærekraft, og er merket med 100 % fornybare trebaserte råvarer. Dette "skogfilmmaterialet" tilbyr et fornybart alternativ til fossilbasert film, alt laget av masseproduksjonsrester.
 
Forest Film er en ISCC-sertifisert (International Sustainability &Carbon Certification) plastfilm og produseres ved å bruke bærekraftige ressurser for å erstatte en tilsvarende mengde fossile ressurser i produksjonsprosessen (massebalansetilnærming).