Watt & Veke | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Watt & Veke

Watt & Veke / Katalog

Watt & Veke ble grunnlagt i 1998 med en tydelig visjon - å gjøre hverdagen lysere ved hjelp av lamper som gir mer enn bare belysning. 

Watt & Veke har lang erfaring med å skape stemningsfulle miljøer ved hjelp av lyssetting som innredning. Lampene bærer på egen identitet og sier noe om deg som person, uansett om du liker tidløse klassikere eller trendige statementprodukter. 

For Watt & Veke er design like viktig som lyskvalitet og det er i samspillet mellom disse at magien oppstår. Inspirasjonen finnes fra reiser, trender og innstrømninger fra verdens hjørner og kanter, men med hjertet i den skandinaviske enkeltheten og med din opplevelse i sentrum. 

For det viktigste krydderet i Watt & Vekes historie er tross alt deg. En lampe blir først magi når den møter deg og ditt hjem - der hverdagen blir litt lysere.

Papirstjernene til Watt & Veke kommer fra en fabrikk i India, sydøst for New Delhi. Bak hver stjerne ligger det hardt arbeidede fra de som omsorgsfullt med egne hender setter i sammen stjernene. Det stilles høye miljøkrav og flere av stjernene er laget av 100% resirkulert tekstil uten bruk av vann i produksjonen. Slik kan man spare på Indias ressurser, der rent drikkevann er en mangelvare. Majoriteten av arbeiderne er kvinner, så gjennom å kjøpe papirstjerner bidrar du til at flere kvinner i India kan bli mer selvstendige.

Viser 1-23 av 23 produkter
Velg visning
Viser 1-23 av 23 produkter