Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Julen 2022 Juleserviser Julemorgen Wik & Walsøe Wik & Walsøe Julemorgen Stjernedryss Bolle 12cm
Wik & Walsøe Julemorgen Stjernedryss Bolle 12cm (500-76094)
-30%
Varenummer:
500-76094
EAN:
7071402006832

Wik & Walsøe Julemorgen Stjernedryss Bolle 12cm

En liten og elegant bolle, fra den eventyrlige kolleksjonen Stjernedryss. Bollen kan brukes alene som et dekorativt element, til oppbevaring av smykker, som julepynt eller hva med noen biter smakfull konfekt..?
  • Fremstilt i porselen
  • Designer Linda Svedal Walsøe
  • Størrelse 12 cm
inkl. mva
 150,- 
105,-
3 stk på lager (sendes normalt etter 1-2 arbeidsdager)
Frakt 49,- Gratis frakt over 999,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Wik & Walsøe Stjernedryss


En liten og elegant bolle, fra den eventyrlige kolleksjonen Stjernedryss. Bollen kan brukes alene som et dekorativt element, til oppbevaring av smykker, som julepynt eller hva med noen biter smakfull konfekt..? Uttrykket i designet Stjernedryss er hentet fra den enkelhet og renheten stjernehimmelen formidler en klar og stille vinternatt. De ulike delene i kolleksjonen Stjernedryss har et litt sart formspråk. I kombinasjon med en enkel og elegant dekor, skapes det magi.

Produktet er laget av edelt feltspatporselen. Det gir et slitesterkt produkt av høy kvalitet, som tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og hverdagslig bruk. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang.

Utrykket i designet Stjernedryss er hentet fra den enkelhet og renheten stjernehimmelen formidler en klar og stille vinternatt. Designer Linda Svedal Walsøe tar oss med inn i den gode tilstanden som drømmer og eventyr gir oss. For det er som kjent bare i eventyrene vi kan reise østenfor sol og vestenfor måne.

Tilbehør