Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Rengjøring Robotstøvsuger Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger (ROBOROCK-S5-MAX)
Varenummer:
ROBOROCK-S5-MAX
EAN:
6970995781922

Xiaomi Mi Roborock S5 Max (hvit) Robotstøvsuger

Best i test! Robotstøvsuger med stor vanntank, hvit
  • Forbedret moppefunksjon
  • Forbedret navigering og batteritid
  • Dobbelt så stor vanntank som Roborock S5
  • Støtter Amazon Alexa og Google Assistant
inkl. mva
4 299,-
10+ tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Norges mest solgte Roborock S5 har fått etterfølger S5 Max med større vanntank og forbedringer på både støvsuging og mopping!


Roborock S5 Max: Rett og slett fantastisk, oppfølgeren til vår favoritt er enda bedre

Etter å ha testet en god hånfull robotstøvsugere det siste halvåret, har vår favoritt til nå vært Xiaomi Roborock S5, som vi premierte med full pott på terningen. (...) La det være sagt med en gang: dette er i våre øyne det beste kjøpet av samtlige vi har testet - med god margin.

Det beste robotkjøpet
Les hele testen her


Interiorwife ga forgjengeren Roborock S5 Terningkast 6 

Er den verd investeringen?

"Jeg vil svare et høyt og rungende JA! Jeg var superskeptisk til Roborock før han flyttet inn, men nå kan jeg ikke forestille meg et liv uten. Jeg er faktisk så overbevist om hans fordeler at jeg har døpt han for Robert og måtte ta han med meg da vi reiste til Sørlandet i januar."


Foto © @interiorwife

Roborock S5 Max kombinerer to typer husarbeid i ett, og gjør hverdagen din enklere ved å både støvsuge og deretter våtmoppe. På toppen av enheten sitter "øynene" som skanner hjemmet ditt med laser og bedømmer avstander og hindre som vegger, møbler, trapper med mer. Du programmerer den til å støvsuge f.eks. mens du er borte, og den finner veien rundt i hjemmet ditt uten problem. Setter seg ikke fast på unødvendige steder, og faller ikke ned trapper. Roborock suger opp støv fra kanter og gulv, og kommer seg opp på tepper og over dørterskler opptil 2 cm. 

De innebygde sensorene sørger for at den snur om den kommer til trapp eller kjører mot et hinder. I tillfelle kollisjon tar en støtfanger imot og beskytter både robotstøvsugeren og møbler. 

Rent helt inntil kantene
Robotstøvsugeren holder 1 cm avstand fra veggen. Sidebørsten stikker ut og samler opp støv helt inne ved listene og kanter.

Under 10 cm høy, kommer til på ellers vanskelige steder
På grunn av den lave høyden på kun 9.65 cm, kommer den under de fleste senger, benker, soafer, kommoder o.l. der man til vanlig sliter med tradisjonell støvsuger.

Stillegående 62dB
Lydnivået er på omtrent halvparten av en tradisjonell støvsuger, noe som er en fordel også for barn og husdyr.  

Støvbeholder sensor og ladesensor
Støvbeholder-sensoren varsler deg når støvbeholderen er full og trenger tømming.
Ladesensoren sørger for at den lader seg selv når det trengs.

Effektiv støvsuging og vaskbart filter
Kraftig sugestyrke på 2000 Pa og 4 ulike sugeinnstillinger gjør at den suger opp det den kommer over. Støv, smuler, pels og hår er ingen problem. Sugekraften tilpasses automatisk etter underlaget. F.eks. når støvsugeren kommer på et teppe, vil den øke sugekraften for høykvalitetsrengjøring.

Børstene og hjulene har en spesialbeskyttelse som gjør at hår ikke kan komme inn i motoren og bli overopphetet. Spesialbørste og kniv medfølger så du enkelt kan rense hovedbørsten for lange hårstrå.

HEPA-filteret er vaskbart (bra for miljøet og bra for lommeboken!) og gjør at støvsugeren er ren og fresh selv etter mye bruk. 

Forbedret moppefunksjon og større vanntank
Roboten har en større vanntank enn forgjengeren, og kan våtmoppe med medfølgende mopp av mikrofiber. Vanntanken på 290 ml er nok for tre rengjøringer av et 65 m² hus eller én rengjøring av et 200 m² hus i en enkelt passering. Roborock S5 Max har en ultra-presis pumpe som er testet i mer enn 1500 driftstimer. Alt du trenger å gjøre er å fylle vanntanken og sette en tidsplan i app’en, og roboten kan rengjøre hjemmet ditt hver dag.

I app'en velges vannmengde etter hva slags gulv som skal vaskes. Før du starter roboten må du pumpe vann for å fukte moppen for perfekt rengjøring fra begynnelse til slutt. Ved rengjøring av små flater blir vanntilførselen avbrutt der den allerede har rengjort. Moppen presses ned for å gi enda bedre rengjøring enn tidligere.

Ingen vil ha våte tepper. Bruk virtuelle vegger og teppeavgrensningsområder ("no go"-soner) i app'en slik at S5 Max bare rengjør gulvflater uten tepper. Hvis du fjerner moppen vil S5 Max automatisk støvsuge hele huset.

En ny og forbedret prosessor gjør at S5 Max "leser" rom mer effektivt. Dette gjør rengjøringen raskere og gir lenger batteritid. Hvis S5 Max trenger lading underveis, returnerer den til ladestasjonen, og lader kun opp nok til å fullføre rengjøringen.

Markedets beste appstyring
Tek.no som har testet en rekke robotstøvsugere syns at Roborock har den beste appstyringen. Nå støttes også Google Home og Alexa! Du setter enkelt opp rengjøringsplanleggingen i appen for når og hvor den skal støvsuge / vaske. Via app kan du også fjernstyre den direkte og bytte rengjøringsmodus

Kraftig batteri, lader seg selv
Med driftstid på opptil 2.5 timer kan Roborock jobbe på store areal uten problem. Når batteriet er nede på 20% nivå, vil den finne tilbake til ladestasjonen sin for å lade seg opp, for deretter å fullføre arbeidet som eventuelt var påbegynt.

 

 

 

Andre kjøpte også