Mummi Arabia Krus Hemulen Gul | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Mummikopper og servise Mummi Arabia Krus Hemulen Gul
Mummi Arabia Krus Hemulen Gul (658-1066914)
Mummi Arabia Krus Hemulen Gul (658-1066914)
Mummi Arabia Krus Hemulen Gul (658-1066914)
Mummi Arabia Krus Hemulen Gul (658-1066914)
Varenummer:
658-1066914
EAN:
6411801012347

Mummi Arabia Krus Hemulen Gul

  • Fremstilt i porselen
  • Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
  • Volum 3 dl
  • Merkevare: Arabia
inkl. mva
269,-
4 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

På forsiden av kruset har Mummitrollene reist til Hattifnattenes øy. Hemulen tar umiddelbart samleboksen og forstørrelsesglasset og drar inn i skogen for å finne tidligere ukjente planter. Blendet av sin entusiasme er han uten å være klar over det omgitt av Hattifnattene, men blir tilslutt reddet av Snusmumriken.

På baksiden av kruset holder Hemulen en gren, som han skal bruke til å fyre opp bål for å tørke de våte klærne sine. Han ble nemlig våt da han voktet Mummitrollets fangst, en diger Mamelukk - den største fisken i havet.

Hemuler er lange figurer med store neser. Det finnes flere ulike Hemuler i Mummidalen. Felles for de alle er at de liker orden samt at de har en tendens til å bli fanatiske. 

Hemulen i illustrasjonene har ikke alltid vært betatt av naturen, tidligere samlet han på frimerker.

Men i boken Trollmannens hatt blir frimerkesamlingen hans komplett. Ikke et eneste stempel mangler, noe som gjør Hemulen deprimert. Mummitrollet og Snorkfrøken prøver å få ham til å samle på noe annet, og foreslår alt fra skjell og pyntegjenstander til filmkort. Til slutt blir Hemulen hekta på botanikk og kunngjør at han skal samle verdens beste herbarium.

“Det finnes mange ulike Hemuler i Mummihistoriene og vi har sett noen av dem på Arabias porselen. En er inspektør, en annen idrettsfanatiker og nå kommer botanikeren tillbake – samme Hemul som vi tidligere har sett studere insekter. Han er antagelig den mest kjente av alle Hemuler”