Solo Stove Yukon Gnistfanger | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Bålpanner, utepeiser og tilbehør Solo Stove Yukon Gnistfanger
Solo Stove Yukon Gnistfanger (777-SSYUK-SHIELD-27)
Solo Stove Yukon Gnistfanger (777-SSYUK-SHIELD-27)
Solo Stove Yukon Gnistfanger (777-SSYUK-SHIELD-27)
Solo Stove Yukon Gnistfanger (777-SSYUK-SHIELD-27)
Varenummer:
777-SSYUK-SHIELD-27
EAN:
853977008575

Solo Stove Yukon Gnistfanger

Den slitesterke Gnistfangeren hjelper deg med å forhindre gnister og glør fra Solo Stove bålpanna. Et utrolig praktisk, den todelte gnistskjermen gir ekstra trygghet og hjelper til med å forhindre glør fra å slippe ut av bålpannen.
  • Gnistfangeren passer til Yukon bålpanne
  • Inkludert gnisfanger og 2x stenger for å ta av lokket
inkl. mva
4 890,-
11 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Det beste å fyre med for å unngå masse gnister ut av din bålpanne er Bjørk. For å gjøre fyringen tryggere uavhengig av hva du fyrer med, er en gnistfanger topp å ha.

 
Denne slitesterke gnistfangeren fra solo stove forhindrer gnister i å sprute fra din Yukon og lage svimerker på din terrasse. 
 
Et gjenkjennbart Solo Stove-produkt. Den rene, minimale, todelte gnistfangeren gir en ekstra grad av sikkerhet og trygghet. Den hjelper til med å forhindre gnister å sprute ut av bålpanna. Så det er trygt for barn og dyr å være rundt når du fyrer i din Yukon.

Den øvre delen av Yukon Gnistfanger kan tas av, slik at du kan legge til mer ved i bålpanna uten å måtte fjerne hele gnistfangeren. Hakkene på kanten gir visuelle og fysiske retningslinjer som gjør den intuitiv og enkel å bruke, og hjelper deg med å holde grillpinnene på plass når du skal lage den perfekte bålmaten.